Om dit onderdeel te kunnen bekijken, heeft u de Flash Player nodig.
HomeBackingtracksMultitracksSoftwareCart
        Choose Language:          
   Login
 E-mailadres:
Paswoord:  

Klantenservice
 Paswoord vergeten?  
   Nieuwe Klant?:

      Nieuwsbrief:
           E:  
Uw Bestelling

Artikel: 0 items
Korting % | € 0.00

Netto: 0.00
BTW: 0.00   +

Totaal Prijs: 0.00
We provide the follow payment options:


| About Us

Music 2 Enjoy Music Productions

Your Countdown To Change!!

Music 2 Enjoy (onderdeel van 24 Se7en Music & Entertainment) is een jonge, dynamische organisatie welke een samenwerkingsverband heeft met een aantal hoogwaardige buitenlandse partners uit de muziekbranche. Music 2 Enjoy is dé plaats, waar u over fantastische muziekarrangementen kunt dromen. Een wereld, waarin de dagelijkse sleur plaats maakt voor hetgeen u waar kunt maken: namelijk een zeer bekwaam live musicus en/of artiest te zijn! Onze overtuiging is, dat wij allemaal creatief talent in ons dragen. Talent, dat tot uiting kan komen, als u maar over de juiste arrangementen beschikt. Music 2 Enjoy neemt U mee in een wereld waar uw verbeeldingskracht wordt omgezet in werkelijkheid: een wereld van hoogwaardige muziekproducties, een wereld die u met anderen kunt delen.

Als klant bij Music 2 Enjoy hoeft U niet langer meer te beschikken over apparatuur voor het produceren en/of bewerken van een professionele backingtracks voor uw live optreden en/of party. Ook hoeft U geen genoegen meer te nemen met ‘namaak’ sounds, backing- en karaoke tracks van mindere kwaliteit of te investeren in nieuwe keyboard- en/of software systemen voor uw live optredens!

Ook U wilt de beste kwaliteit muziek:
Bij Music 2 Enjoy produceren we alle muziek in onze eigen hypermoderne opnamestudio, met behulp van de allernieuwste studiotechnologieën door hoogopgeleide musici en technici. Enkel originele gitaren, piano, orkest- strijk en brass instrumenten, analoge- en digitale synthesizers en vele andere muziekinstrumenten, welke gebruikt worden in de populaire muziek van de jaren 60 tot heden, worden in onze audio opnames toegepast.

Music 2 Enjoy produceert backing- en multitracks (meersporen audio) van topkwaliteit en zorgt ervoor dat U naast de grote klassiekers over de allernieuwste hits uit binnen- en buitenland kunt beschikken. Doordat Music 2 Enjoy de gehele productie in eigen beheer heeft zijn we in de meeste gevallen ook als eerste op de markt met de allernieuwste hits. Naast het grote aanbod van onze internationale partners, ruim 1.000 multitracks en 6.000 backingtracks, worden jaarlijks 150 nieuwe Music 2 Enjoy multitrack- en backingtrack producties uitgebracht!

Music 2 Enjoy besteedt als innovatief bedrijf veel aandacht aan haar producties en staat garant voor 100% kwaliteit. Wat andere bedrijven in de muziekbranche vaak beloven, staat bij Music 2 Enjoy voorop: kwaliteit boven kwantiteit, unieke service en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
Onze afnemers zijn bekende en minder bekende live artiesten, entertainers, live bands, radio- en tv stations, talentshows, karaokecafés en entertainmentbureaus.

So You Wannabe A Sounsational Popstar of Idol?
Zing als professionele artiest de allernieuwste hits uit binnen- en buitenland met een M2E backingtrack of maak op een van onze backingtracks je eigen tekst(en) voor bruiloften en partijen.

Professionele Multitracks (meersporen audio tracks)
Online te downloaden M2E multitracks; een revolutionair nieuw meersporen audio formaat van uitzonderlijke hoge kwaliteit. Speel als live musicus mee als een echte ster op elk podium ter wereld met de allernieuwste M2E multitracks. Binnenkort ook leverbaar voor de nieuwe generatie keyboardsystemen.

Professionele Backingtracks
Online te downloaden professionele audio playbacktracks van zeer hoge kwaliteit met of zonder backing vocals, verkrijgbaar als MP3 Data.

Uitbreiding 24 Se7en Music & Entertainment 2008
Naast de vestiging van een speciale afdeling bookings, publishing en management voor artiesten zal in September 2008 ook de uitbreiding van de nieuwe hypermoderne opnamestudio van 24 Se7en Music & Entertainment in Oostenrijk officieel in gebruik worden genomen.
Met behulp van de allernieuwste studiotechnologieën en hoogopgeleide technici zal U de mogelijkheid worden geboden om een professionele CD/DVD en/of Videoclip op te kunnen nemen.
Design by FWD Design.nl | Program by: Web Fusion Copyright 2008 by 24 Se7en Music & Entertainment Ltd. All rights reserved | Privacy Policy | Copyright Policy